Les Amis

Être avec des gens qu'on aime, cela suffit.

Welkom bij Les Amis

Op het domein van 1,5 hectare bevinden zich twee mooie huizen uit 1829, die authentieke charme combineren met hedendaagse luxe en comfort. 

Met een beschikbaarheid van vijf slaapkamers in twee afzonderlijke huizen, is Les Amis geschikt voor families of een groep vrienden van 2 tot 14 personen.

Een oase van rust in de prachtige Lot en Garonnestreek

La Maison

De nodige aandacht werd besteed aan smaakvolle inrichting in La Maison, het hoofdhuis dat drie slaapkamers telt en gezelligheid garandeert in de ruime leefkeuken. 
Verkoeling vind je in de veranda of in de schaduw van de linde- en kastanjeboom op het binnenplein. Verder kan je barbecuen met zicht op het zwembad en de vallei, een boekje lezen aan de lange houten tafel of in je eentje een van de vele rustige hoekjes opzoeken.

L'Amitié

Vergelijkbare troeven biedt L'Amitié met twee slaapkamers die klasse uitstralen door hun eenvoud en een bewust behoud van hun originele karakter. Een volledig uitgeruste keuken en de ruime eetkamer met salon en kachel geven toegang tot het terras waar je in alle rust kan genieten van het wijdse uitzicht over de velden. Quality time verzekerd met een spel in de grote tuin of… een wedstrijdje pétanque bij de vijver.
Naast L'Amitié en met zicht op de vallei, bevindt zich het verkoelende zwembad met twee zonneterrassen en uitnodigende ligstoelen. En verderop in de tuin een JUNGLE GYM en trampoline voor kinderen van 3-10 jaar!

De gerant van Les Amis

La Maison en L'Amitié hebben hun eigen terrassen en delen gebroederlijk het binnenplein. Verderop is L'Atelier de woning van gerant Eric Raeves. In alle discretie verblijft hier uw gastheer die u ontvangt en steeds een helpende hand biedt, maar tegelijk uw privacy respecteert.

Voor vragen in verband met de omgeving, bezienswaardigheden, daguitstappen, winkels en hulpdiensten kan je steeds bij Eric terecht.
Komen er personen met het vliegtuig, dan kan transport op aanvraag geregeld worden (3-4 personen). Met ervaring in de horeca, vindt Eric er plezier in om voor zijn gasten te zorgen. Zo behoren ontbijt, lunch of diner tot de mogelijkheden, maar zijn uiteraard geen verplichting.

We wensen jullie een mooie ontdekkingstocht op onze website! En hopelijk tot binnenkort!
Gezelligheid..., verkoeling..., barbecuen, quality time... een wedstrijdje pétanque bij de vijver...
Eric Raeves
Stacks Image 1958