Les Amis | 10-14p

Être avec des gens qu'on aime, cela suffit.

Les Amis [10-14p] boeken?

Tarieven - prijzen per week
Les Amis wordt op weekbasis verhuurd gedurende de maanden juni, juli, augustus, september en tijdens de schoolvakanties. Daarbuiten zijn kortere huurperiodes mogelijk. De wekelijkse huurperiode loopt van zaterdag 16u tot zaterdag 10u.

Les Amis [10-14 personen]
Juli en augustus: 2.350 €/week
Juni en september: 1.750 €/week
Laagseizoen: 1.000 €/week
Inbegrepen in de prijs 
WIFI, elektriciteit, water, gas, onderhoud tuin, keukenhanddoeken, bed- en badlinnen, gebruik van barbecues en zwembad. Babybedjes en -stoeltjes op aanvraag. Huisdieren zijn welkom en kunnen in de schuur overnachten. Geen huisdieren toegelaten in de huizen.

Niet inbegrepen in de prijs 
Touristenbelasting (Taxe de séjour) 0.4 €/nacht/pp
Eindschoonmaak bedraagt 120 €
Indien er meer gasten verblijven dan het maximum (14p), wordt er 30 €/nacht/pp aangerekend (>4 jaar)

Betalingsvoorwaarden
Bij boeking dient 50% van de huursom te worden betaald, tenzij de boeking binnen de 6 weken voor aanvang van de huurperiode plaatsvindt, dan dient het volledige bedrag te worden betaald. Het restant van het te betalen bedrag, te weten 50% van het totaalbedrag, dient uiterlijk zes weken voor aanvang van de huurperiode te worden voldaan. 

De borgsom 
De borgsom van 400 euro dient bij aankomst cash te worden betaald en wordt terugbetaald uiterlijk een week na afloop van de huurperiode, of indien mogelijk, na controle, direct bij het vertrek. Er wordt een evenredig deel van de borgsom niet terugbetaald indien het huis niet netjes wordt achtergelaten, in geval van ontbrekende roerende zaken en bij schade aan roerende en onroerende zaken.

Annuleren
Indien de huurder de boeking annuleert tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode, wordt 50% van de totale huursom aangerekend; bij annulering binnen de 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt de totale huursom aangerekend. Wij raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Indien de verhuurder annuleert, wordt het betaalde bedrag terugbetaald.

Reserveren
De beschikbaarheid van Les Amis wordt onderaan in de kalender aangegeven. Indien je Les Amis wenst te reserveren, stuur ons een mailtje via het reserveringsformulier met de gewenste aankomst- en vertrekdatum en wij contacteren je zo spoedig mogelijk.